Over ons

Ervaring met startende ondernemers

Wij hebben ruim 14 jaar ervaring met het helpen van startende ondernemers. Met die ervaring voelen wij heel goed aan wat de startende ondernemer nodig heeft op een website. Wij zijn zelf ook ondernemers en weten daarom waar u tegenaan loopt en wat u fijn vindt.

Gebruiksvriendelijk

In onze andere ondernemingen geven wij advies op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Daarom kunnen wij de bezoekers van uw website tevreden houden en snel bij de juiste informatie brengen. Een tevreden bezoeker kan uw trouwe klant worden.

De mens voorop

Wij weten dat de technische gedeelte niet het belangrijkst is voor u. Wij besteden meer tijd aan uitleg over de website zodat u er niet alleen voor staat. Gelukkig is de site eenvoudig in te vullen. U kunt zich zo meer bezighouden met uw onderneming dan met de technische zaken van uw website.

Sitesvoorstarters.nl is opgezet om startende ondernemers te helpen aan een professionele website. Wij begrijpen dat startende ondernemers een beperkt budget hebben. Daarom bieden wij geen overbodige opties aan en besparen zo de hoge kosten.

Uit ervaring weten wij welke onderdelen startende ondernemers vaak nodig hebben. Dat hebben wij alvast ingebouwd. Op die manier hoeven wij niet uitgebreid te praten over de wensen en kunt u heel snel online zijn.